E plăcut să primești bani înapoi

Cashback — ofertă unică pe piața microcreditării.

CreditPrime este prima companie de microfinanțare din România care restituie o parte din bani clienților săi. Doar împrumuturile noastre sunt cu adevărat avantajoase. Punctele de bonus sunt bani reali pe care îi poți scoate din cont și folosi așa cum îți dorești.

Câștigă cu fiecare împrumut

Cumperi ce vrei tu cu banii împrumutați, iar noi suntem gata să îți restituim o parte din ei, fie că plătești facturi, reparații, cumpărături sau chiar cheltuieli de agrement — cu CreditPrime orice plată devine mai avantajoasă. Punctele bonus acumulate pot atinge valori de sute de lei, aducându-ți un real beneficiu. Cashback-ul poate fi obținut de orice utilizator înregistrat.

Condițiile de acordare a Cashback-ului

  • Cashback se oferă doar pentru împrumuturile rambursate în termen.
  • Cashback se oferă pentru împrumuturi cu o perioadă de peste 10 zile.
  • Cashback se oferă și pentru împrumuturile cu rescadențare, cu condiția că serviciul (dobânda sau taxa de rescadențare) nu a fost plătit integral sau parțial cu puncte bonus.
  • Cashback nu se oferă pentru împrumuturile cu dobândă 0%.
  • Cashback nu se oferă pentru împrumuturile rambursate anticipat cu recalcularea dobânzii.
  • Informații despre punctele bonus acumulate le găsești în contul tău. Pentru orice acțiune cu punctele bonus acumulate apelați departamentul Suport Clienți (*7788).
  • În cazul întârzierii de plată cu până la 29 de zile, CreditPrime își rezervă dreptul să blocheze punctele bonus ale clientului, iar peste 30 de zile de întârziere- să anuleze punctele bonus acumulate.

Ne dorim să construim cu tine o relație frumoasă și să îți oferim cât mai multe avantaje.

De aceea suntem singurii care te răsplătesc pentru rambursarea în termen a împrumutului. Cashback-ul este o recompensă sub formă de puncte bonus (1 punct bonus = 1 leu) în valoare de până la 10% din suma creditului. Este un fel de a îți mulțumi pentru atitudine responsabilă și a te menaja de neplăcerile întârzierilor de plată. Poți să transferi valoarea punctelor bonus în contul tău bancar folosindu-i după bunul plac.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

E frumos să sharuiești cu prietenii