4 modalitati de rambursare a imprumutului online - CreditPrime
te sunăm noi
0800 00 80 80

Modalitățile de rambursare a împrumutului

Ai mai multe opțiuni prin care poți rambursa împrumutul. Alege modalitatea care ți se potrivește cel mai bine!
Dezvoltăm în permanenţă serviciile noastre şi adăugăm noi soluţii, pentru ca totul să fie cât mai uşor şi rapid pentru clienţii noştri.
Ne puteți sugera propuneri în acest sens aici.

Poţi regăsi termenul de rambursare al creditului fie în contul tău de pe site-ul CreditPrime.ro, fie în contractul de credit care îţi va fi trimis pe e-mail. Poţi alege una dintre următoarele modalităţi de rambursare a împrumutului:

Plata online cu cardul bancar direct din contul tău
  • Costul - 0 lei
  • Durata - instant.
Prin transfer bancar

O poți face la ghișeele băncii unde ai cont sau la distanță, prin Internet Banking. Pentru aceasta veți avea nevoie de datele companiei CreditPrime și de suma exactă pe care o datorați. Aceste informații le regăsiți în contractul primit pe e-mail, precum si în contul dumneavoastră.

  • Costul - CreditPrime nu percepe costuri de rambursare, singurele costurile ce pot aparea sunt cele ale băncii prin care vei decide sa realizezi transferul, prin comisioanele percepute de aceasta, conform tarifelor aflate în vigoare.
  • Durata - până la 24 ore în zile lucrătoare (Atenție! Transferul inițiat vineri seară poate ajunge la destinație abia luni dimineață).

Atenție! Este necesar să menționezi la descrierea plății numărul de contract sau CNP-ul tău. În caz contrar, plata nu poate fi alocată.

Plata în numerar la ghișeele BCR
  • Costul - 0 lei *
  • Durata - instant.

* Valabil pentru aparatele multifuncționale de încasare numerar (MFM). Pentru plata la casierie, banca percepe un comision de 4 lei.

Atenție! Ține cont de programul de lucru al băncii pentru a realiza rambursarea în termen.

Rambursare automată

Dacă ai ales să primești banii pe card, atunci tot ce trebuie să faci pentru a rambursa împrumutul este să te asiguri că ai fonduri suficiente în cont, iar suma totală de rambursat va fi extrasă automat la data scadenței, prin debitarea cardului.

  • Costul - 0 lei
  • Durata - instant.

Atenție! Rambursarea în termen depinde și de modalitatea de plată aleasă. Unele din ele, precum transferul bancar, pot dura până la 24 de ore în zile lucrătoare plus toate zilele libere din acest interval, de aceea te rugăm să te asiguri că alegi atât modalitatea cât și ziua potrivită, pentru ca banii să ajungă la destinație în termen și să eviți întârzierile de plată.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil!
Solicită împrumutul Client existent?
Intră în contul tău

Te sunăm noi