Aplicația mobilă CreditPrime România - disponibilă deja în App Store și Google Play

Aplicația gratuită CreditPrime România poate fi accesată printr-un smartphone cu un sistem de operare Android (cel puțin versiunea 1.0.29), ​​iOS (cel puțin versiunea iOS 10.0).

Din aplicație poți:

  • administra contul personal; 
  • rambursa creditul; 
  • solicita o retragere de bani; 
  • afla starea liniei de credit curente; 
  • vizualiza soldul curent;
  • accesa documentele aferente creditului.

Cum să începeți să utilizați

Descărcați aplicația mobilă din magazinele oficiale de aplicații App Store sau Google Play.

La accesarea aplicației pentru prima dată, clientul trebuie să fie de acord cu Termenii și Condiții și politica de confidențialitate, înainte ca acesta să poată trece la ecranul de autentificare.

Pentru a intra în contul personal, folosiți numărul de telefon și parola setată la înregistrarea pe site. După ce vor fi introduse toate datele, aplicația mobilă oferă configurarea unui cod PIN din 4 cifre. De asemenea, la prima încercare de conectare, aplicația oferă configurarea datelor biometrice mobile, cum ar fi Fingerprint sau Face ID. Funcționalitatea dată este opțională.

Contul personal CreditPrime în telefonul tău

Prin instalarea aplicației și înregistrare, clienții vor avea acces la toate funcțiile contului personal. Din contul tău personal poți afla starea ultimei solicitări de împrumut, situația liniei de credit curente, istoricul tuturor împrumuturilor tale anterioare, soldul disponibil, precum și sumele de plată datorate la scadență, și desigur informații despre oferte și promoții. Tot de aici poți achita minimul de plată.

E simplu

Rambursați împrumutul în totalitate sau parțial prin intermediul aplicației oricând doriți - fără comision sau taxe ascunse.

Totul este transparent

Nu este nevoie să semnați un contract pe suport de hârtie pentru a afla condițiile creditului. Toate contractele, documentele și extrasele sunt disponibile non-stop, fără a vizita sediul companiei.

Securitate

  • Înregistrare simplă și sigură - este necesar numai numărul de telefon și parola;
  • Accesați aplicația în modul convenabil pentru dvs.: biometrie, cod PIN sau parolă;
  • ​​Primiți notificări push despre tranzacții.
E frumos să sharuiești cu prietenii