0800 00 80 80 te sunăm noi

Credit fără dobândă?
Este real!

Ia acum un împrumut fără dobândă de la CreditPrime și restitui exact atât cât ai luat, pe bune!*

Aplică acum

Suma creditului

Durata creditului

Total de rambursat
LEI
Scadență
DAE
7000%
Dobânda
700 LEI

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală de rambursat va fi 2000 lei lei, din care 700 lei lei dobândă, DAE - 7000%.

Primul împrumut până în 1000 lei este absolut gratuit. Rambursează în termen și nu plătești dobândă. Absolut deloc!

3 pași simpli și ai banii în buzunar

De ce să ne alegi pe noi?

De ce CreditPrime?
CreditPrime oferă 0% (zero) dobândă la primul împrumut cu valoare de până la 1000 lei. În afară de asta serviciile noastre au o serie de avantaje care fac diferență între noi și competiție:
Ce spun clienții noștri?
8 din 10 clienți ne aleg din nou!
Întră și tu în familia clienților CreditPrime

Cheltuieli neprevăzute i se pot întâmpla oricui. Fie ți s-a defectat mașina, sau ai nevoie să repari urgent ceva acasă, ai de plătit o amendă sau pur și simplu ai dat de o ofertă irezistibilă. În multe din aceste cazuri nu poți aștepta până la salariu. Și nici nu e cazul!

La CreditPrime nu te întrebăm pentru ce ai nevoie de bani și cum o să îi cheltuiești. Nu îți cerem garanții sau teancuri de documente. Tot ce trebuie este să ne spui de câți bani ai nevoie. Iar dacă vrei să împrumuți o sumă de bani cu valoare de până la 1000 lei și ești la primul tău împrumut CreditPrime, atunci te scutim și de orice costuri, îți oferim un credit fără dobândă, un credit cu dobânda 0% (zero). Asta înseamnă că vei avea de restituit doar suma împrumutată, fără costuri suplimentare: nici dobândă, nici comisioane, nici orice alte taxe. Tot ce te rugăm să faci în schimb: rambursează împrumutul în termen. Poți prelungi termenul dacă ai nevoie, dar nu intra în întârziere de plată. Vrem să te poți bucura de credit cu dobânda zero și îți suntem alături la orice oră, poți să ne suni la linia verde - 0800 00 80 80, sau să soliciți un apel.

Așadar poți aplica chiar acum pentru împrumutul CreditPrime și te bucura de un credit care nu te costă nimic, pe bune!

Te sunăm noi