Compania CreditPrime celebrează 4 ani de activitate!

Acum 4 ani, pe piața financiară a României și-a lansat activitatea compania ECOFINANCE IFN S.A. (marca comercială CreditPrime). Implementând inovații și oferind soluții la orice problemă, de-a lungul celor 4 ani de activitate, CreditPrime  a trecut de la eliberarea de împrumuturi pe termen scurt la oferirea unei linii de credit de până la 4000 lei, pe termen lung.

 Clienții au acces la banii retrași din limita de credit în doar câteva secunde, datorită parteneriatului cu Alpha Bank România.

Managementul riscului este mai important ca niciodată, iar verificarea identității reale a unei persoane este cheia gestionării acestuia. Pentru a ușura identificarea online și a respecta politica de securitate, CreditPrime a lansat un proces de verificarea automată a identității realizat de Onfido.

CreditPrime apreciază mereu clienții care, in acest moment sunt  peste 130 000, cu peste 200 000 de retrageri din limita de credit. Și, pentru o gestionare mai bună a banilor, în octombrie 2021 a fost lansată aplicația mobilă CreditPrime - România, care este disponibilă în App Store și Google Play.

Mulțumim tuturor clienților pentru încrederea acordată! Datorită vouă, in fiecare an, compania se dezvoltă și devine din ce în ce mai bună!

https://www.youtube.com/watch?v=rRHDosUpmQM

E frumos să sharuiești cu prietenii